Palautusehdot

Palautusehdot

Tarkistamme kaikki tuotteet ennen lähetystä, jotta saisit aina oikean ja virheettömän tuotteen. Tästä huolimatta, jos et ole tyytyväinen tilaukseesi tai se on virheellinen, sinulla on 14 päivän palautusoikeus (Palautusoikeus ei koske hygieniatuotteita, kuten korva- ja lävistyskoruja KSL6:16§3&4). Tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Nämä palautusehdot koskevat ainoastaan verkkokaupasta tehtyjä tilauksia! Muissa tapauksissa ota yhteyttä asiakaspalveluun

Palautus on ilmainen, kuhan olet palauttanut saatujen ohjeiden mukaisesti. Yksi palautus kerta per tilaus on ilmainen.

Kuinka teen palautuksen?

Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@ninja.fi ennen palautuksen tekemistä. Koska palautustapa riippuu tuotteiden koosta, asiakaspalvelumme antaa teille tarkemmat palautusohjeet.

Voit palauttaa tuotteet antamiemme ohjeiden mukaisesti postilla tai suoraan myymälään. Palautuksen toimitus toimipisteeseemme kestää yleensä 5-10 arkipäivää. Kun palautus on saapunut meille, käsittelemme sen 2-4 arkipäivän sisällä ja palautamme rahat käyttämällenne maksutavalle. 

HUOM! Mikäli palautuksen jälkeen tilauksessa olevat mahdolliset alennukset tai tarjousehdot eivät täyty, veloitetaan erotus palautuksen yhteydessä. Esimerkiksi mikäli alkuperäinen tilaus on ylittänyt ilmaisen toimituksen rajan, mutta palautuksen jälkeen tilauksen arvo jää alle rajan, veloitetaan toimituskulut valitun toimitustavan mukaan kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti. 

Emme vastaanota postiennakolla palautettuja lähetyksiä! Palautusehdot koskevat ainoastaan verkkokaupasta tehtyjä tilauksia. Jos sinulla on kysyttävää palautusehdoista, ole ystävällinen ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme

Kuluttajansuoja

Ninja noudattaa kaikessa toiminnassaan kuluttajaviranomaisten suosituksia.
Osa tuotteistamme on hygieniatuotteita (esimerkiksi läpimenevät korvakorut, lävistyskorut), joilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta (KSL 6§ 16). 

Lue lisää sopimusehdoista.