Mikä on paras nenäkorun kiinnitys?

Mikä on paras nenäkorun kiinnitys?

Mikä on paras erilaisista nenäkorun kiinnityksistä?

Oletko harkinnut nenäkorun hankkimista, mutta et ole varma, mikä kiinnitystapa sopisi sinulle parhaiten? Ei hätää, käymme tässä läpi kolme erilaista nenäkorun kiinnitystapaa ja niiden ominaisuuksia. Kuitenkin ensin on muistettava, että jokaisen meidän nenän muoto on erillainen kuin toisten, joten se mikä on toisille paras ei välttämättä käy sinulle.

Nenäkorun kiinnitys | Ninja.fi

"Pallopää"

Pallopäinen nenäkoru on yleisin kiinnitystavoista. Sen pieni pallo luo varman pidon nenään, sillä pallo on hiukan lävistystä suurempi, jolloin koru ei tipu helposti pois nenästä. Pallopääinen koru sopii hyvin myös uusille nenäkorun käyttäjille, sillä sen kiinnittäminen ja poistaminen on helppoa ja nopeaa. Pallopäinen nenäkoru saattaa kuitenkin tippua helposti, varsinkin mikäli vaate tai jokin muu takertuu siihen.

L-lukitus

L-muotoinen nenäkoru on alunperin suora tappi, mikä on taivutettu L:n muotoon. Sen pujottaminen nenään on helppoa eikä se venytä ihoa. L-muotoinen koru on myös helppo poistaa, sillä se vain vedetään ulos nenästä eikä se venytä lävistystä lainkaan. Samoin kuin pallopäinen nenäkoru, L-lukituksellinen saattaa tippua jäädessään kiinni esimerkiksi vaatteisiin.

Kaaretettu

Kaaretettu nenäkoru toimii samalla periaattella kuin L-lukitus, mutta sen nenään sisään jäävä osa on käännetty kaarelle. Tämän ansiosta koru istuu tiukemmin nenään ja on hankalampi poistaa. Kaaretettu nenäkorun poistaminen on muita hitaampaa, koska sitä joudutaan pyörittämään. Näin ollen se yleensä myös pysyy paremmin paikallaan eikä tipu itsekseen, esimerkiksi vaatteiden vaihdon yhteydessä.

Saamme usein kyselyitä miksi nenäkorussa ei ole korvakorujen tyylistä lukkoa tai miksi emme myy magneetti nenäkoruja, tähän on varsin yksiselitteinen syy: nenään ei saa laittaa mitään pieniä iroavia osia! Irrotessaan ne voivat päätyä elimistöön ja aiheuttaa vakavia vaaratilanteita. Joten älä käytä näitä nenässä!

Parhaan nenäkorun itsellesi löydät varmasti parhaiten kokeilemalla eri mallisia koruja ja vertailemalla niiden käyttöä.

Katso kaikki nenäkorumme tästä


Kirjoita kommentti

Huomioithan, että kommentit tarkastetaan ennen julkaisua

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.