Laadukas oikea hiusharja omille hiuksille

En högkvalitativ höger hårborste för ditt eget hår

En högkvalitativ höger hårborste för ditt eget hår

Hälsosamt och livligt hår är definitivt allas mål i hårvård. Mycket ofta förblir hårvård i hårtvätt och styling. I håret väl är det alltid värt att uppmärksamma borsten själv, som borstar håret. Många använder fel hårborste för sin egen hårtyp - fel borste kan orsaka hårelektrifiering, grenade toppar och annan skada på håret.

Liksom hårtvätt och styling är den högsta kvaliteten inte den lägsta, men det är värt att investera i en högkvalitativ borste. Du bör också komma ihåg att rengöra hårborsten regelbundet, ta bort löst hår och kontrollera borstens tillstånd.

Det finns betydande skillnader i hårborstar i form, borst och kropp. Även i de dyraste hårborstarna är ramarna gjorda av dyrare träarter och färdiga exakt.

Högkvalitativ träborste

Wildlife Cleanses, Sloothes och bryr sig

Vilda djur är inte en ny uppfinning, men produkten är gammal. Dess positiva effekt på håret har hittats för århundraden sedan. Det är lämpligt för alla hårtyper, men särskilt för tjockt och sprött hår, förlängningar och korrugerat och rakt hår.

Naturborste

Vilda djur är en bra borsttyp för att hålla håret rent, smidigt och omsorg för håret. För hårdetektering är en träspikborste ett bättre val eller ett vildsvin i nylonborsten.

Den vilda borsten sjunker lätt i tjockare hår, sprider naturliga oljor från basen till topparna och förhindrar att håretorkning och sprickor. För många är borstupplevelsen verkligen avkopplande. Samtidigt masserar åsen försiktigt hårbotten för att främja blodcirkulationen.

Borsten tar lätt bort föroreningar som ackumuleras i håret såsom smuts, damm och stylingprodukter samt extra talg. Håret förblir renare, vilket också minskar behovet av tvätt.

Olive Tree Trim Wildly BrushPacific Wilderry Brush Line

En träspik hårborste gnuggar och hittar håret

Träborsten är solid men skonsam i hårbotten. Träavrundade spikar är särskilt lämpliga för långt hår. För skadat hår är en gles träspikborste stor. För tjockt hår kan spikarna också vara ofta så att spikarna är tillräckligt djupa i spänningen.

Hackspett

Styrkan hos träspikborsten är massagen som ges av spik, vilket ökar blodcirkulationen i hårbotten. Starka träspikar minskar också talg och tar bort föroreningar. Naturliga oljor stiger också från basen till längden när hårbotten stiger.

Regelbunden borstning med en naturlig träborste håller håret naturligt fuktigt, vilket gör att håret ser friskt glansigt ut.

En träspikborste för hårHackspett

Borstarna och borsten spelar roll

Det är viktigt att välja en bekväm och bekväm hårborste för dig och göra borstning till och med ditt eget bortskämande ögonblick. Se Vår onlinebutik Fullt urval av naturliga borstar.

 


Kirjoita kommentti

Huomioithan, että kommentit tarkastetaan ennen julkaisua

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.