Kasvomaski suositukset eivät muuttuneet!

Ansiktsmaskrekommendationer förändrades inte!

Ansiktsmaskrekommendationer förändrades inte!

Även om media var mycket talade om av regeringens stramare ansiktsmaskrekommendation, hände detta inte. Det finns fortfarande en stark rekommendation i Finland i offentliga utrymmen i Finland.

Forskningsresultat har ständigt publicerats i en riktning än i en annan, ibland är de skadliga för att rädda världen. Men rekommendationer ges på vissa skäl, vanligtvis är de inte särskilt HEP, men är baserade på forskningsresultat och experter från experter. Utan bättre information är det bra att lita på statens rekommendation.

Det finns strängare rekommendationer i vissa länder och eller deras stater, men det bör noteras att i dessa länder är sjukdomssituationen mycket mer allvarlig än den finska situationen och fördelningen av virala mutationer. Detta kan vara framför oss om vi inte tar hand om säkerheten nu.

var för sig  50st i paket. Maskerna vi säljer är gjorda i Italien och de är som det borde accepteras.

 

Extra kraft från tygmasker!

TNT -filter  Aktivt kolfilter. TNT -filter OVA i Italien med skärfilter gjorda av propypropylen. De tål några tvättar, men vi rekommenderar att du bara använder dem en gång. Aktiva kolfilter är betydligt fem -skiktfilter tjockare än filter. Det mellersta tyget är det aktiverade koltyget och mikrofibertyget på båda sidor. Det yttersta lagret på båda sidor är ett separat icke -vävt tyg.


Kirjoita kommentti

Huomioithan, että kommentit tarkastetaan ennen julkaisua

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.